cart-icon 0
Košarica je prazna
cart-icon 0
Košarica je prazna

GDPR

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za obrt Offset obrt za proizvodnju i trgovinu primjenjuje se od 13.06.2023. Korištenjem naših usluga povjeravate nam svoje podatke. Ova Izjava opisuje koje podatke prikupljamo, na koji ih način obrađujemo te u koje ih svrhe upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim podacima. Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja obrta Offset, obrt za proizvodnju i trgovinu, te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama offsetoriginals.com te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini. To smo proveli koristeći najsuvremenije enkripcijske metode te odabirom partnera koji iza sebe imaju iskustvo i reputaciju. U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama. Izjava o privatnosti obrta Boudoir se može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici offsetoriginals.com te izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranicama. Iz istoga razloga molimo kupce da periodično provjere stranicu o potencijalnim izmjenama Uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.

Registracijom na stranicama offsetoriginals.com od Vas tražimo podatke za slanje I dostavu, te podatke koristimo isključivo u te svrhe I ti podaci su povjerljivi. Podaci koje prikupljamo u svrhu pružanja usluge dostave su: ime i prezime, adresa, broj telefona i E-mail adresa. Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Ukoliko ste s nama podijelili osobne podatke, nećemo ih prosljeđivati trećim stranama bez Vašeg pristanka. Vaši osobni podaci prenosit će se trećim stranama samo koliko je potrebno za pružanje naše usluge ili ste nam za to dali suglasnost Nećemo prodavati, licencirati ili iznajmljivati Vaše osobne podatke trećim stranama. Možemo otkriti Vaše podatke kad u dobroj vjeri smatramo da je otkrivanje potrebno u skladu sa zakonima ili prema sudskom nalogu, ili radi zaštite prava, vlasništva ili sigurnosti drugih osoba, uključujući i našu vlastitu imovinu ili prava.

0
No products in the cart