cart-icon 0
Košarica je prazna
cart-icon 0
Košarica je prazna

Uvjeti kupnje

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene u našoj web trgovini. Isporučitelj robe ponuđene na ovim stranicama je Offset, don Mihovila Pavlinovića 12a, Makarska Kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, naruči i plati te sa time sklopi Ugovor sklopljen na daljinu. Uvjeti poslovanja Internet trgovine www.offset sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 41/14; 110/015), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija I ugovora na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. Offset, putem Internet trgovine omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u web ponudi. Proizvodi su opisani i predstavljeni na detaljan način, boja proizvoda može varirati uslijed rasvjete i postavka monitora. Cijene su izražene u kunama i eurima i uključuju PDV. Zaključno s kupnjom,vrijedi cijena na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe. Offset zadržava pravo izmjene cijena u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, te pokretanje sniženje cijena i posebne akcije. Za narudžbe zaprimljene od kupaca koji žive van EU, mogući su dodatni troškovi carine i poreza, koju plaća kupac. Offset, obrt za proizvodnju i trgovinu zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.

1. Narudžbe

Offset zadržava pravo da odgodi dostavu narudžbe, ukoliko postoji problem sa naplatom narudžbe ili je kupac dao nepotpune podatke o dostavi. Ako naručen proizvod nije dostupan (privremeno ili je rasprodan), kupac će biti obaviješten putem elektronske pošte. Ukoliko je proizvod rasprodan, narudžba će se otkazati i kupac će dobiti povrat sredstava. Kupac svoju narudžbu može platiti po predračunu ili pouzećem prilikom preuzimanja.

2. Dostava

Kako bi smanjili otpad i nepotrebnu količinu zalihe robe, većinu proizvoda šivamo nakon vaše narudžbe, stoga ćemo vam naručeni proizvod isporučiti u roku od 8 radnih dana od narudžbe, rok isporuke teče od datuma narudžbe. Narudžbe šaljemo radnim danom – vikendom i blagdanima ne šaljemo narudžbe. Odmah dostupni proizvodi, bit će poslani unutar 2 radna dana (ponedjeljak-petak) za vrijeme sniženja i akcija, vrijeme slanja se može produžiti. Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama, obavijestit ćemo Vas telefonski ili mailom i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje isporuke. Dostavu vaše narudžbe možete pratiti putem linka koji ćete dobiti na mail od naše dostavne službe, nakon što pošaljemo vašu narudžbu. ROK DOSTAVE Narudžbe šaljemo putem Hrvatske Pošte, očekivano vrijeme dostave je: Hrvatska – 1-2 radna dana, dostava na otoke može biti i duža Europa – do 7 radnih dana USA i ostatak svijeta – 2-3 tjedna offset nije odgovoran za kašnjenja u isporuci, uzrokovana vremenskim prilikama, međunarodnim carinskim zadržavanjima pošiljke ili bilo kakvim drugim okolnostima van naš kontrole. CIJENA DOSTAVE Cijena dostave unutar Hrvatske uračunata u cijenu proizvoda , odnosno za područje Republike Hrvatske cijena dostave iznosi 0 € , za narudžbe iz zemalja Europe dostava se naplaćuje 15 €, a za sve zemlje van Europe poštarina je 20 €. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti izravno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom dostavnice i primitkom računa registrirani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled i da nema primjedbi na oštećenja na transportnim pakiranjima. Ukoliko kupac odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne-kurirske službe u vezi oštećenih pošiljaka, te putem e-mail-a odmah, a najkasnije u roku od 8 (osam) dana obavijestiti Offset da li želi ponovljenu isporuku ili povrat novca. Po primitku reklamirane pošiljke i odgovarajućeg obrasca Offset se obvezuje, u rokovima propisanim za dostavu izvršiti ponovljenu dostavu ukoliko se radi o proizvodu koji se nalazi na zalihama kod Offset ili na zahtjev registriranog korisnika izvršiti povrat novca.

3. Povrat robe i sredstava

Za povrat robe, kontaktirajte nas putem elektroničke pošte na info@offsetoriginals.com Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti , prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom, na info@offsetoriginals.com za jednostrani raskid ugovora. Potrebno je navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom. Troškove povrata robe snosi kupac. Prodavač je dužan kupcu vratiti novac najkasnije u roku od 14 dana primitka robe. Roba treba biti vraćena u originalnom stanju, ne smije biti nošena ili korištena te treba biti vraćena sa svim originalnim etiketama i računom Zaštitna etiketa treba ostati na proizvodu. VRSTE POVRATA Zamjena za veličinu ili drugi proizvod Zamjena je moguća ukoliko je željeni zamjenski artikl dostupan.. Povrat sredstava Povrat sredstava biti će proslijeđen u roku 14 dana, nakon što Offset provjeri i prihvati vraćenu robu, koja mora biti u originalnom stanju.

4. Reklamacije i prigovori

Ukoliko kupac ima primjedbe na kupljene proizvode, prema članku 10 Zakona o zaštiti potrošača ima pravo prodavaču uputiti pisani prigovor putem elektroničke pošte na info@offsetoriginals.com ili na adresu: Offset orbrt za proizvodnju i trgovinu, don Mihovila Pavlinovića 12a, Makarska Pri tome Vas molimo da upišete ime i prezime, adresu, kontakt i opis prigovora. Na Vaš prigovor pismeno ćemo odgovoriti u roku od 15 dana od zaprimanja istog.

5. Odgovornost za materijalne nedostatke:

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača i prodavatelja u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu, primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05,41/08, 125/11, 75/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke. Kupac je obavezan obavijestiti prodavača o postojanju vidljivih nedostataka, bez odgađanja a najkasnije u roku od dva mjeseca od dana kada je otkrio nedostatak. Kao prodavač, ne odgovaramo za matrijalni nedostatak prodane stvari koji se pokaže nakon proteka dvije godine od prodaje stvari.

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

0
No products in the cart